12 Best Unique Windows 11 Themes For Your Desktop

Ten slotte hebben verschillende ontwikkelaars zich gemeld om Windows 11-thema’s te leveren. Gebruikers kunnen dergelijke skins gebruiken om het uiterlijk van hun Windows 11-bureaublad te veranderen, afhankelijk van hun vereisten. Daarom heb ik enkele van de unieke thema’s op een rij gezet om u te helpen het meeste uit het nieuwste Microsoft-besturingssysteem te halen.

Lijst met beste Windows 11-thema’s

Hier is de lijst met de beste Windows 11-thema’s waarvan u kunt genieten op uw pc en laptop. Sommige premium-thema’s zijn betaald, maar ze bevatten ook een lite-versie. Ik zal de links geven naar thema’s en skins die u kunt downloaden voor uw Windows 11-apparaat. U kunt elk thema downloaden dat u aantrekkelijk vindt.

1. Ubuntu Light SkinPack

Ubuntu Light SkinPack

Veel mensen verbinden Ubuntu met hun Windows 11-apparaten. Dergelijke gebruikers vinden problemen wanneer ze een ander besturingssysteem onder ogen moeten zien, dus ze kunnen nu Ubuntu Light SkinPack krijgen voor hun gemak. Er zijn zowel premium- als lite-versies beschikbaar, u kunt de lite-versie downloaden als u deze gratis wilt krijgen.

Nadat u het thema met succes hebt geïnstalleerd, verschijnt de activiteitenbalk aan de linkerkant en de bureaubladpictogrammen aan de rechterkant. U zult dezelfde omgeving tegenkomen die u kunt claimen tijdens het gebruik van Ubuntu Linux.

Ubuntu Light SkinPack downloaden

2. Bergwoningen

Mountain Dwellings

Het Mountain Dwellings-thema wordt aangeboden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het instellen van natuurbehang voor Windows 11. Het geeft je een premium uiterlijk en je kunt het rechtstreeks uit de Microsoft Store halen. Dit unieke thema bestaat uit 12 afbeeldingen die u kunt instellen, afhankelijk van uw vereisten.

Nadat u dit thema hebt gedownload, moet u het instellen als uw huidige thema. Daarvoor kunt u naar de instellingen voor personalisatie navigeren en deze selecteren om ervan te genieten.

Bergwoningen downloaden

3. MacOS Monterey SkinPack

MacOS Monterey SkinPack

De naam van dit thema spreekt voor zich. Gebruikers kunnen genieten van de MacOS Monterey premium look op hun Windows 11 pc en laptop. Omdat het een SkinPack is, kun je genieten van het icon pack en premium wallpapers. Enkele intrigerende functies die u met plezier kunt gebruiken, zijn de pop-uptabbladen en de taakbalkpictogrammen in het midden.

MacOS Monterey SkinPack downloaden

4. 3D Windows 11-thema

3D Windows 11 Theme

Dit 3D Windows 11-thema is uniek dankzij het pakket van 17 verschillende achtergronden. U kunt de pictogrampakketten of andere skins echter niet claimen, maar u kunt wel een aantal fascinerende 3D-achtergronden instellen op het Windows 11-bureaublad. Om te beginnen genieten van uw Windows 11-bureaublad als een professional.

3D Windows 11-thema downloaden

5. Nightfall Camo speciale editie

Nightfall Camo Special Edition

Een van de beste Windows 11-thema’s is Nightfall Camo Special Edition. Het geeft je de premie en wordt officieel aangeboden door Microsoft. Je kunt het dus direct downloaden vanuit de Microsoft Store, zonder dat je ook maar een dollar hoeft te betalen. Op dezelfde manier kunt u het als uw standaardthema selecteren wanneer u maar wilt.

Nightfall Camo speciale editie downloaden

6. In de lucht

Up in the sky

Up In The Sky doet je denken aan de tijd dat je vrij rondreist. Je kunt het thema uit de Microsoft Store halen en daarna genieten van 16 verschillende achtergronden, afhankelijk van je humeur. Zo’n verzameling bevat weergaven van de landingsbaan, het raam van het vliegtuig en nog veel meer.

In de lucht downloaden

7. River Roll On Premium

River Roll on Premium

Als u 4K-natuurachtergronden op Windows 11-bureaublad wilt instellen, zult u River Roll On Premium leuk vinden. Omdat het meer dan 5 achtergronden bevat en je het kunt krijgen van de Microsoft Store. U hoeft geen cent te betalen, u zult genieten van elk element van het thema.

Download River Roll On Premium

8. Nachtelijke luchten Premium

Night Skies PREMIUM

De verscheidenheid aan achtergronden die beschikbaar zijn in Night Skies Premium is behoorlijk oogverblindend. Met dit thema kun je 20 4K-achtergronden verzamelen en wordt je niet gevraagd om echt geld te betalen. Je kunt het gewoon uit de Microsoft Store halen en een van de 4K-achtergronden van objecten zoals Sky, Stars, Moon, etc. instellen.

Night Skies Premium downloaden

9. Windows Throwback

Windows Throwback

Met het Windows Throwback-thema kunt u genieten van de retro-omgeving op uw Windows-pc. Je kunt meer dan 9 premium wallpapers voor je computer verzamelen, met diskette, cd, oudere Windows-interface, enz. Dit thema is ook beschikbaar in de Microsoft Store en je kunt het gratis krijgen.

Windows Throwback downloaden

10. MacOS Leopard SkinPack

MacOS Leopard SkinPack

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van het macOS-themapakket, maar u wilt dat het iets anders is dan Monterey, dan is MacOS Leopard SkinPack precies het juiste thema voor u. Het verandert niet alleen je achtergrond, maar biedt ook de luxe om te genieten van de premium omgeving. Het verandert elk tabblad en elk pictogrampakket.

MacOS Leopard SkinPack downloaden

11. Bruggen in de herfst

Bridges in Autumn

Dit thema wordt aangeboden voor de fans van de herfst- en herfstseizoenen. Omdat het 13 unieke natuurachtergronden bevat die ook de kleur van de Windows 11-omgeving veranderen. U kunt genieten van mapnavigatie met verschillende natuurlijke kleuren nadat u deze rechtstreeks uit de Microsoft Store hebt gehaald.

Bruggen in de herfst downloaden

12. Kuikens en konijnen

Chicks And Bunnies

Het Chick and Bunnies-thema is voor mensen die foto’s van schattige kuikens willen bekijken ophun bureaubladen. Met dit thema kunnen individuen een pakket van 14 wallpapers voor Windows 11 krijgen. Gelukkig is het thema gratis beschikbaar in de Microsoft Store. En om eerlijk te zijn, voor mij is dat een thema om stress los te laten.

Kuikens en konijntjes downloaden

Dat is alles, bedankt voor uw bezoek aan WebsiteforWeb om de 12 beste unieke Windows 11-thema’s voor uw bureaublad te herkennen.

ishaq
A content writer by profession whose expertise resides in providing workarounds to help Windows and Linux users make the most out of their preferred operating systems.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.